Skip to main content

Upravljanje obrazovnim procesom

Upravljanje obrazovnim procesom

Zona „Upravljanje obrazovnim procesomˮ ima za cilj povećanu efikasnost nastave i olakšava upravama da izgrade kompletan ekosistem upravljanja procesom. Ekosistem se sastoji od grupe platformi, uključujući Edmodo platformu koja olakšava komunikaciju između kuće i škole, One-Stop Learning za upravljanje obrazovnim procesom i obuku nastavnika, AIoE Ability Platform i MDM za upravljanje elektronskim uređajima koji se koriste u nastavi. Obrazovni i digitalni podaci postaju vizuelno prepoznatljivi u raznim oblicima, čime se obezbeđuje praćenje nastavnog procesa i donošenje dobrih odluka.

ONE-STOP LEARNING

One-Stop Learning je jedinstvena platforma za informatizaciju obrazovanja zasnovana na računarstvu u oblaku, Big Data i drugim tehnologijama. Njen cilj je da obezbedi sveobuhvatno rešenje za informatizaciju obrazovanja za potrebe prosvetnih vlasti na svim nivoima.

ONE-STOP LEARNING (EDUCATIONAL BIG DATA)

One-Stop Learning (Educational Big Data) pomaže upravama višedimenzionalnim pregledom bitnih podataka u oblasti obrazovanja, prikazom osmišljenih nastavnih sredstava na različitim nivoima obrazovanja u zemlji i regionu, kao i pregledom zastupljenosti korisničkih naloga među nastavnicima i učenicima.

ONE-STOP LEARNING (E-LEARNING)

One-Stop Learning (E-learning) je platforma za elektronsko učenje putem koje učenici mogu da uče bilo kada i bilo gde, koristeći različite uređaje. Ona omogućava kvalitetnu razmenu nastavnih materijala i olakšava upravljanje i praćenje navika u učenju. Ova platforma pruža pogodnosti individualizovanog učenja, vežbanja i testiranja, što učenicima pomaže da bolje uče.

ONE-STOP LEARNING (EDUCATIONAL TOOLS FOR TEACHERS)

One-Stop Learning (Educational Tools for Teachers) obezbeđuje aplikacije i usluge za nastavno osoblje koje omogućavaju obuke za nastavnike, istraživačke postupke u nastavi, online prostor za učenje i centar sa nastavnim materijalima.

EDMODO

Edmodo je najveća globalna zajednica za učenje putem elektronske mreže koja obezbeđuje bolju komunikaciju i saradnju među nastavnicima, učenicima, školskim upravama i roditeljima. Zajednica sada ima preko 100 miliona registrovanih korisnika koji uključuju 400.000 škola u 192 zemlje.

AIOE ABILITY PLATFORM

AIoE Ability Platform je digitalna platforma koja u sebi integriše mogućnosti umrežavanja, prenosa podataka, dostavljanja sadržaja korišćenjem puš tehnologija, obradu i prenos multimedijalnog sadržaja u realnom vremenu korišćenjem streaming tehnologija, kao i povezivanje i upravljanje mrežom inteligentnih uređaja korišćenjem IoT tehnologija. Zahvaljujući navedenim mogućnostima kompanija je razvila upravljanje prenosnim uređajima (MDM), tehnologiju interakcije ekrana, ciljnim medijima, plasiranje vesti i druge mogućnosti. AIoE Ability pojačava međusobnu povezanost navedenih mogućnosti platforme i pomaže kompaniji NetDragon da izgradi kompletan sistem obrazovanja kao i kancelarijski softver i hardver.