Skip to main content

Inovacije u obrazovanju

Inovacije u obrazovanju

Zona ,,Inovacije u obrazovanjuˮ uvodi niz proizvoda koji učenike podstiču na kreativnost, timski rad, logičko zaključivanje i razvijaju sposobnost rešavanja problemskih zadataka uz pomoć STEAM softvera, kao što su Coding Galaxy, Edbox, VR Mysticraft i SandboxFX. 101 Virtual Lab će podstaći učenje bazirano na istraživanju pomoću svoje najsavremenije 3D tehnologije, virtuelne realnosti i veštačke inteligencije.

CODING GALAXY

Coding Galaxy je nagrađivano rešenje za kurseve iz oblasti informacionih tehnologija koje nosi sertifikat Kokoa Education Standard. Namenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola kako bi razvili veštine računarskog razmišljanja i kako bi se upoznali sa konceptima programiranja i inovativnih tehnologija. Alat nam pomaže da podižemo i obrazujemo inovatore naredne generacije.

VR MYSTICRAFT

VR Mysticraft uređuje svet virtuelne realnosti integrišući tehnologiju virtuelne realnosti sa učenjem i nastavom. I bez profesionalnog poznavanja programiranja ili grafičkog dizajna možete da budete kreator virtuelne realnosti jednostavnim prevlačenjem i ispuštanjem trodimenzionalnih sredstava koja vam nudi VR Mysticraft

EDBOX

Edbox populaciji naviknutoj da stvara i uči pomoću igrica na internetu
pruža kurseve za osmišljavanje igrica svetskog ranga i praktične alate za njihovo kreiranje uz koje budući dizajneri igrica mogu zajedno da uče, stvaraju i dele igrice!

101 VIRTUAL LAB (VR)

101 Virtual Lab (VR) je jedinstveni simulator koji rekonstruiše eksperimentalne postupke i pojave u oblasti fizike, hemije, biologije i drugih nauka u okviru osnovnog i srednjeg obrazovanja putem virtuelne realnosti, veštačke inteligencije, 3D tehnologije i ocenjivanja. Njegova primena uticaće na poboljšanje postignuća i rezultata učenika.

SANDBOXFX

SandboxFX je 3D alat za osmišljavanje nastavnih sadržaja. Kroz brzo postavljanje trodimenzionalne scene pomaže nastavnicima i učenicima da izraze svoje ideje i konstruišu svoje price, kako bi nastava bila interaktivnija i maštovitija.